tiistai 1. huhtikuuta 2014

Agilitytarvikevaraston käyttöön muutos huhtikuusta lähtien
Hallitus antaa tiedoksi muuttuneen käytännön agilitytarvikevaraston käyttöoikeudesta, joka astuu voimaan huhtikuun alusta 2014. Agilitytarvikevaraston avain ei ole enää yleisesti saatavana harjoittelukentällä 7.4.2014 alkaen. Avaimen agilitytarvikevarastoon saa jokainen jäsenmaksun maksanut jäsen 10 euron panttia vastaan. 

Avain voi olla jäsenellä käytössä niin kauan, kuin jäsenmaksu on voimassa. Avaimesta tehdään myös kirjallinen sopimus, jossa avaimen haltija allekirjoituksellaan sitoutuu vastaamaan siitä, että ei kopio avainta tai luovuta sitä kolmannen osapuolen käyttöön. Tutustu avaimenluovutussopimukseen täällä.
Sopimus löytyy myös klikkaamalla vasemmanpuoleisesta sivupalkista kohtaa: Avaimenluovutussopimus.

Kun avain palautetaan yhdistykselle, avaimen haltija saa avaimesta maksamansa pantin takaisin. Poikkeuksena avaimenluovutussopimuksessa erikseen mainitut kohdat väärinkäytöksiin  ja jäsenmaksun laiminlyöntiin liittyen.

Hallitus on päätynyt tähän käytäntöön lukuisien hallituksen tietoon tulleiden väärinkäytöksien vuoksi.
Tällä toimenpiteellä haluamme korostaa sitä, että agilityesteet ovat tarkoitettu vain yhdistyksen  jäsenmaksun maksaneiden jäsenten ja perhejäsenten käyttöön.

Kouluttajilta ja hallituksen jäseniltä avainpanttia ei peritä.

Avaimen agilitytarvikevarastoon saa itselleen lunastettua 4.4.2014 alkaen puheenjohtaja  Erja Uotilalta, p. 040 - 729 0944 , erja.uotila@sotkamonlukio.fi Ei kommentteja:

Lähetä kommentti