keskiviikko 6. toukokuuta 2020

Vuosikokouksen uusi aika edelleen auki

Suomen hallitus on linjannut, että julkiset kokoontumiset tulee rajoittaa kymmeneen henkeen ja hallitus myös suosittelee välttämään tarpeetonta oleskelua yleisillä paikoilla. 22.4.2020 hallitus kertoi tiedotustilaisuudessaan, että yli 500 hengen yleisötapahtumat perutaan heinäkuun loppuun saakka. Tartuntojen vähentämiseksi tulee rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.
Edellä kerrotun perusteella Sotkamon Koiraharrastajat ry.:n hallitus on 24.4.2020 pitämässään Facebook-kokouksessa päättänyt perua kokouskutsun vuosikokoukseen, jonka piti olla 28.4.2020 kello 18 alkaen Sotkamossa Asema 13:n kokoustiloissa.
Koska yhdistyksen sääntömääräinen kokous pidetään vuosittain, eikä tällä hetkellä valtakunnallisen tilanteen vuoksi syntyneen ylivoimaisen esteen vuoksi kokousta voida pitää sääntöjen edellyttämällä tavalla, yhdistyksen edellisvuonna valittu hallitus jatkaa tehtävässään hoitaen kaikki yhdistyksen kannalta välttämättömät juoksevat asiat niiden tarpeen mukaisesti.
Hallitus myös ryhtyy kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin ja kutsuu sääntömääräisen vuosikokouksen koolle heti, kun se on tilanteen salliessa mahdollista. Kokousajankohdan perumisesta on ilmoitettu 24.4.2020 Facebookissa sekä Sotkamon Koiraharrastajat ry.:n WhatsApp -ryhmässä. Siitä ilmoitetaan lisäksi kotisivuilla heti, kun se on mahdollista. Jäsenistön kuitenkin toivotaan välittävän tietoa muille jäsenille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti